ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Τεχνικές Εταιρείες

αναλυτική παρουσίαση τεχνικών εταιρειών
όλες οι υπηρεσίες

Geadomisi

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των παραθεριστικών οικισμών και των εξοχικών κατοικιών περισσότερο από είκοσι χρόνια. 

Δραστηριότητες

Κατασκευή εξοχικής κατοικίας σε δικό σας οικόπεδο:

Εάν έχετε οικόπεδο, σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, μπορούμε να αναλάβουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή της εξοχικής σας κατοικίας. Όλα θα γίνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και θα σας παραδοθεί έτοιμη για τις διακοπές σας.

Κατασκευή εξοχικής κατοικίας σε οικόπεδα που διαθέτουμε:

Στις περιοχές του Πόρτο Χελίου, Ερμιόνης, Θερμησίας, Καρύστου διαθέτουμε οικόπεδα σε οργανωμένους "εντός σχεδίου" παραθαλάσσιους οικισμούς, στους οποίους υπάρχουν όλες οι αναγκαίες υποδομές (δρόμοι, ύδρευση, αποχέτευση λυμάτων με βιολογικό καθαρισμό, ηλεκτρικό δίκτυο, κοινόχρηστοι - κοινοφελείς χώροι).
Έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε για λογαριασμό σας εξοχικές κατοικίες εμβαδού έως 120 τ.μ. και να διαμορφώσουμε τον περιβάλλοντα χώρο και τον κήπο της αρεσκείας σας.
Εκτός από τα οικόπεδα των οργανωμένων οικισμών, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε μεμονωμένες εξοχικές κατοικίες ή συγκροτήματα κατοικιών σε δομήσιμες εκτάσεις "εκτός σχεδίου" που διαθέτουμε.

Πώληση έτοιμων εξοχικών κατοικιών:

Διαθέτουμε έτοιμες εξοχικές κατοικίες στις περιοχές που δραστηριοποιούμαστε. 
Επίσης διαθέτουμε "υπό κατασκευή" εξοχικές κατοικίες σε φάση, που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τις δικές σας παρεμβάσεις και τροποποιήσεις, λειτουργικής ή αισθητικής μορφής, που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Τεχνικές Εταιρείες | All rights reserved